Donald Trump susţine că "probabil lucrează mai multe ore decât aproape orice alt preşedinte" al Statelor Unite

Preşedintele american Donald Trump susţine că "probabil lucrează mai multe ore decât aproape orice" predecesor al său, în contextul criticilor pe tema programului de lucru al liderului de la Casa Albă, informează agenţia The Associated Press.

643 afișări
Imaginea articolului Donald Trump susţine că "probabil lucrează mai multe ore decât aproape orice alt preşedinte" al Statelor Unite

Donald Trump susţine că "probabil lucrează mai multe ore decât aproape orice alt preşedinte" al Statelor Unite

Etica muncii preşedintelui Trump a devenit un subiect de discuţie la Washington, după ce site-ul Axios a obţinut informaţii privind programul personal al acestuia pe trei luni.

Informaţiile publicate de Axios au dezvăluit că Trump şi-a petrecut 60% din programul său de lucru în ceea ce se numeşte "timp executiv", un termen creat de John Kelly, fostul şef al cancelariei prezidenţiale, pentru a desemna o perioadă de timp nestructurată. Această perioadă coincide deseori cu timpul în care Trump scrie pe Twitter.

 

 

"Mass-media a reuşit să obţină programul meu de lucru, ceva foarte uşor de făcut, dar ar fi trebuit să fie un subiect relatat în mod pozitiv, nu negativ. Când se foloseşte termenul de "Timp Executiv", în general lucrez, nu mă relaxez. De fapt, probabil lucrez mai multe ore decât aproape orice alt preşedinte anterior", afirmă liderul de la Casa Albă într-un mesaj postat pe Twitter.

"Adevărul este că, atunci când am preluat funcţia de preşedinte, ţara noastră era un dezastru. Forţe militare epuizate, războaie nesfârşite, un potenţial război cu Coreea de Nord, impozite ridicate & prea multe reglementări, probleme la frontieră, cu imigraţia şi în domeniul sănătăţii & multe altele. Nu am avut de ales decât să muncesc foarte mult!", a completat preşedintele american.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici