Donald Trump urmează să îl aleagă pe Mike Pence candidat pentru postul de vicepreşedinte al SUA

Donald Trump, care probabil va reprezenta Partidul Republican în cursa prezidenţială din SUA, îl va alege pe Mike Pence, guvernatorul statului Indiana, pentru postul de vicepreşedinte, afirmă surse citate de Roll Call, informează site-ul agenţiei Reuters.

1016 afișări
Imaginea articolului Donald Trump urmează să îl aleagă pe Mike Pence candidat pentru postul de vicepreşedinte al SUA

Donald Trump urmează să îl aleagă pe Mike Pence candidat pentru postul de vicepreşedinte al SUA

Anunţul oficial privind candidatul ales de Donald Trump pentru postul de vicepreşedinte va fi făcut vineri dimineaţă.

Conform publicaţiei Roll Call, citată de site-ul agenţiei Reuters, Donald Trump îl va alege pentru tandemul preşedinte/vicepreşedinte pe Mike Pence, guvernatorul statului Indiana.

"Donald Trump a fost impresionat de atitudinea calmă a lui Mike Pence, de experienţa sa în colaborarea cu Congresul şi de potenţialul de a-l ajuta la guvernare", a declarat un membru al echipei electorale a candidatului republican.

Donald Trump, care probabil va fi candidatul Partidului Republican la preşedinţia SUA, s-a întâlnit miercuri cu Mike Pence.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici