DATA la care Donald Trump va efectua o vizită oficială în Marea Britanie. Anunţul ambasadorului britanic la Washington

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, va efectua o vizită oficială în Marea Britanie pe 13 iulie, a confirmat joi seară ambasadorul britanic la Washington, Kim Darroch, citat de publicaţia Evening Standard.

373 afișări
Imaginea articolului DATA la care Donald Trump va efectua o vizită oficială în Marea Britanie. Anunţul ambasadorului britanic la Washington

Donald Trump va efectua o vizită oficială în Marea Britanie în iulie. Anunţul ambasadorului britanic la Washington

"Sunt încântat să anunţ că preşedintele Donald Trump va vizita Marea Britanie pe 13 iulie şi va avea discuţii cu premierul Theresa May", a transmis Kim Darroch prin Twitter.

Guvernul de la Londra a confirmat vizita liderului american, care cel mai probabil va fi una "de lucru".

"Preşedintele Statelor Unite va vizita Marea Britanie pe 13 iulie. Va avea o întrevedere bilaterală cu premierul. Detaliile urmează să fie stabilite", a declarat un purtător de cuvânt al Downing Street.

Miercuri, surse politice declarau pentru Sky News că Donald Trump ar putea efectua o vizită oficială în Marea Britanie în luna iulie.

Donald Trump este contestat masiv în Marea Britanie. În 2017, peste 1,8 milioane de britanici au semnat o petiţie prin care se opun unei vizite de stat a lui Donald Trump.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici