Donald Trump va organiza un summit privind reformarea ONU

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, intenţionează să organizeze un summit pe tema reformării Organizaţiei Naţiunilor Unite, pe data de 18 septembrie, potrivit unui proiect de declaraţie a Administraţiei de la Washington, informează agenţia de ştiri Tass.

622 afișări
Imaginea articolului Donald Trump va organiza un summit privind reformarea ONU

Donald Trump va organiza un summit privind reformarea ONU

Documentul indică faptul că preşedintele american va face un apel la liderii lumii să semneze o declaraţie în 10 puncte prin care îşi afirmă susţinerea pentru eforturile secretarului general al ONU în privinţa "iniţierii unei reforme eficiente, semnificative" a organizaţiei.

Statele Unite "îl susţin pe secretarul general în operarea de schimbări concrete a sistemului Naţiunilor Unite pentru a alinia mai bine munca (organizaţiei) în ceea ce priveşte sprijinul umanitar, dezvoltarea şi susţinerea iniţiativelor de pace", se afirmă în proiectul de declaraţie.

Evenimentul, la care sunt invitaţi cei mai importanţi lideri mondiali, ar urma să aibă loc la sediul central al Organizaţiei Naţiunilor Unite din oraşul New York.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici