Donald Trump va participa în premieră la Forumul Economic Mondial de la Davos

Preşedintele american Donald Trump va participa în premieră la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveţia, care va fi organizat în perioada 23-26 ianuarie, a anunţat marţi secretarul de presă al Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders, relatează site-ul Politico.

460 afișări
Imaginea articolului Donald Trump va participa în premieră la Forumul Economic Mondial de la Davos

Donald Trump va participa la Forumul Economic Mondial de la Davos

"În cadrul Forumului Economic Mondial de anul acesta, preşedintele aşteaptă cu interes să-şi promoveze politicile de consolidare a afacerilor americane, a industriilor americane şi a lucrătorilor americani. Preşedintele salută oportunitatea de a-şi prezenta agenda America First în faţa liderilor lumii", a transmis Sanders.

Tema conferinţei internaţionale de la Davos din acest an este de a examina cauzele şi soluţiile pentru problemele politice, economice şi sociale din societate.

În 2017, Forumul Economic Mondial a avut ca temă centrală conducerea responsabilă, în contextul în care Marea Britanie a votat să iasă din Uniunea Europeană, iar Donald Trump a fost ales preşedinte al Statelor Unite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici