Donald Trump: Vom începe EXPULZAREA a milioane de imigranţi care se află în mod ilegal în SUA

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anunţat luni pe Twitter că Agenţia pentru Imigraţie şi Vămi (ICE) va începe deportarea a „milioane de imigranţi” care se află în mod ilegal în Statele Unite, informează Reuters.

2655 afișări
Imaginea articolului Donald Trump: Vom începe EXPULZAREA a milioane de imigranţi care se află în mod ilegal în SUA

Donald Trump: Vom începe EXPULZAREA a milioane de imigranţi care se află în mod ilegal în SUA

„Săptămâna viitoare ICE va începe procesul de deportare a milioanelor de imigranţi care au reuşit să intre în mod ilicit în Statele Unite”, a anunţat acesta. „Vor fi îndepărtaţi la fel de repede precum intră”, a adăugat Trump, fără a da alte detalii.

Potrivit estimărilor, 12 milioane de persoane se află în mod ilegal în Statele Unite, majoritatea provenind din Mexic şi ţări ale Americii Centrale.

În baza unui acord semnat luna trecută, Mexicul a acceptat să găzduiască imigranţii din America Centrală care solicită azil în Statele Unite până când cazurile lor vor fi analizate de către autorităţile americane. Potrivit acordului, Mexicul va trimite trupe ale Gărzii Naţionale pentru a-i împiedica pe imigranţii din America Centrală să ajungă la graniţa cu Statele Unite. Acordul a fost semnat de către autorităţile mexicane pentru a evita ca preşedintele american să dea curs introducerii unei taxe de 5% pentru toate produsele importate din Mexic.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici