Donaţia de 200.000 de dolari a unui rapper a fost refuzată pentru că donatorul nu reprezintă valorile campaniei

  • Rapperul 6ix9ine a vrut să doneze 200.000 de dolari pentru copiii nevoiaşi, însă campania „No Kid Hungry” a refuzat să primească banii acestuia.
  • Reprezentaţii „No Kid Hungry” spun că pot refuza donaţii în cazul în care donatorul nu se încadrează în valorile pe care campania le reprezintă.
  • Rapperul a ieşit recent din închisoare, după ce a fost acuzat, printre altele, de activităţi sexuale cu copii, în 2015.
929 afișări
Imaginea articolului Donaţia de 200.000 de dolari a unui rapper a fost refuzată pentru că donatorul nu reprezintă valorile campaniei

FOTO: Profimedia

Rapperuk 6ix9ine a fost încarcerat pentru mai multe infracţiuni pe care le-a efectuat ca parte a unui grup violent din care făcea parte, potrivit BBC.

Rapperul, pe numele lui Daniel Hernandez, a fost recent eliberat din închisoare înainte de termen, ca măsură a combaterii epidemiei de coronavirus în închisori, în SUA.

El a cunoscut un succes uimitor după ce a ieşit din detenţie.  Rapperul a doborât recordul pentru o transmisiune live pe Instagram, având mai mult de 2 milioane de urmăritori la un moment dat. Noua lui piesă „Gooba” are peste 120 de milioane de vizionări pe YouTube, în patru zile.

Rapperul a publicat un mesaj pe Instagram, şters ulterior, în care anunţă că donează 200.000 de dolari campaniei care îşi propune să ajute copiii săraci din SUA.

Reprezentaţii „No Kid Hungry”  au spus, potrivit BBC, că au refuzat donaţia.

„Îi suntem recunoscători domnului Hernandez pentru oferta generoasă către No Kid Hungry, dar i-am informat pe reprezentaţii lui că am refuzat donaţia.

Fiind vorba de o campanie ce are în centru ajutorarea copiilor, face parte din politica noastră să refuzăm fonduri de la donatori ale căror activităţi nu se aliniază cu misiunea şi valorile noastre”, a transmis un reprezentant No Kid Hungry.

La acestea, rapperul a răspuns pe Instagram că „nu a mai văzut niciodată ceva atât de crud”. Ulterior acesta a şters postarea.

La procesul din 2019, 6ix9ine a încheiat o înţelegere cu autorităţile şi a oferit dovezi împotriva altor membri ai bandei Nine Trey Gangsta Bloods, iar sentinţa i-a fost redusă astfel. El a fost acuzat de purtare de arme, atac cu arme periculoase şi conspiraţie la crimă.

În 2015, el a pledat vinovat pentru un incident care a implicat o „activitate sexuală” cu o fată de 13 ani .


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici