Două avioane de luptă ale Forţelor Aeriene Indiene s-au prăbuşit

Două avioane de luptă ale Forţelor Aeriene Indiene s-au prăbuşit în statul Madhya Pradesh şi în statul deşertic vecin Rajasthan, au declarat sâmbătă oficialii locali.

5876 afișări
Imaginea articolului Două avioane de luptă ale Forţelor Aeriene Indiene s-au prăbuşit

Două avioane de luptă ale Forţelor Aeriene Indiene s-au prăbuşit

„Pot confirma că două avioane aparţinând Forţelor Aeriene Indiene s-au prăbuşit în jurisdicţia noastră", a declarat A. K. Verma, un administrator local din statul Madhya Pradesh. Nu a fost imediat clar care a fost cauza prăbuşirii avioanelor.
 
Doi dintre cei trei membri ai echipajului unui avion au fost salvaţi şi transportaţi de urgenţă la spital, a declarat un alt administrator local, Ankit Asthana. Starea celui de-al treilea membru al echipajului nu a fost imediat clară, în timp ce nu au fost publicate detalii despre echipajul celui de-al doilea avion, potrivit Reuters.
 
Verma a declarat că oficiali ai Ministerului Apărării se îndreptau spre locul prăbuşirii. Rapoartele locale au declarat că un avion Sukhoi-30 şi un avion Mirage 2000 s-au prăbuşit.
 
Oficiali din cadrul Ministerului Federal al Apărării au declarat că au adunat detalii de la locul prăbuşirii din Rajasthan şi că o echipă a fost trimisă de urgenţă la faţa locului de la cele mai apropiate staţii ale Forţelor Aeriene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici