Două explozii din Afganistan, atât de puternice încât au fost înregistrate de sateliţii NASA

  • Două explozii din Afganistan au fost înregistrate de sateliţi NASA
  • 500 de camioane cu combustibil au ars la graniţa afgano-iraniană
  • Din cauza incendiului, oraşul Herat a rămas fără curent
17608 afișări
Imaginea articolului Două explozii din Afganistan, atât de puternice încât au fost înregistrate de sateliţii NASA

Două explozii care s-au auzit de la sute de kilometri au avut loc la graniţa dintre Afganistan şi Iran. Deflagraţiile au fost atât de puternice încât au fost filmate de sateliţi NASA.

Cel puţin şapte oameni au fost răniţi după ce o cisternă care transporta combustibil a sărit în aer. Flăcările s-au răspândit imediat şi alte 500 de camioane au fost distruse.

Echipajele de urgenţă afgane nu au reuşit să se apropie de locul exploziei din cauza flăcărilor şi au cerut ajutor din Iran. Focul a ars timp de ore bune şi a forţat Afganistanul să oprească alimentarea electrică din Iran, aşa că oraşul Herat a rămas pe întuneric.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici