Două lesbiene s-au sărutat în faţa vicepremierului italian Matteo Salvini, care încerca să-şi facă un selfie cu fanii

Un sărut între două lesbiene l-a bulversat pe vicepremierul italian Matteo Salvini, care încerca să-şi facă un selfie cu fanii săi.

2983 afișări
Imaginea articolului Două lesbiene s-au sărutat în faţa vicepremierului italian Matteo Salvini, care încerca să-şi facă un selfie cu fanii

Politicianul de dreapta, care a stârnit aprige controverse, după ce i-a numit „nefireşti” pe părinţii de acelaşi sex, a rămas mut după ce două lesbiene s-au sărutat de faţă cu el, pe o scenă din Sicilia, scrie dailystar.co.uk.

Când oamenii s-au înghesuit pentru a-şi face poze cu politicianul de 46 de ani de la Liga Nordului, cele două femei i-au „invadat” cadrul.

Gaia Parisi şi prietena ei, Matilde, s-au sărutat în văzul lui Salvini, care a dat din cap.

Salvini participa la un miting de susţinere pentru candidatul la primăria Siciliei, Oscar Aiello.

„Salvini ne-a urat „noroc” şi i-am mulţumit ironic”, au povestit fetele. Cele două lesbiene au fost susţinute de mii de fani, care au apreciat pozele lor de 26.000 de ori pe Instagram.

Salvini a vrut să dea impresia că imaginea nu l-a deranjat şi a distribuit-o pe Facebook, cu titlul: „Cele mai bune urări, pace şi bunăstare, surorilor”.

foto: Instagram

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici