Două milioane de americani au rămas fără curent din cauza unei furtuni de zăpadă

  • Zăpada din Texas a provocat pene de curent care au afectat milioane de oameni
  • Din cauza temperaturilor scăzute şi a zăpezii au fost anulate 3.000 de zboruri
  • Cele 400.000 de doze de vaccin vor ajunge cu întârziere în statul Texas
932 afișări
Imaginea articolului Două milioane de americani au rămas fără curent din cauza unei furtuni de zăpadă

Furtuna de zăpadă care a lovit o parte din Statele Unite a dus la îngheţarea turbinelor eoliene şi s-a produs o pană de curent în statul Texas.

Furtunile de zăpadă au lăsat fără curent peste două milioane de americani. Magazinele au fost închise, iar autorităţile le-au cerut oamenilor să stea în casă.

În acelaşi timp, oficialii din Sănătate au anunţat că o clădire unde erau depozitate 8.000 de doze de vaccin ant-COVID-19 a rămas în beznă. Alte 400.000 de doze care urmau să ajungă zilele următoare vor veni cu întârziere.

Preşedintele Joe Biden a declarat Stare de Urgenţă în Texas din cauza vremii. De asemenea, au fost anulate 3.000 de zboruri pe întreg teritoriul. Mai bine de jumătate urmau să fie pe aeroportul din Dallas.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici