Două poliţiste şi-au luat concediu 1 an pentru a călători. „Pandemia ne-a încurcat planurile şi am ajuns în Africa”

  • Maira şi Melissa, poliţiste în Canada, şi-au luat concediu un an să călătorească.
  • Timp de 4 ani au strâns peste 73.000 de euro, iar în septembrie au pornit la drum.
  • Călătoria pe timp de pandemie este dificilă şi mai costisitoare.
4310 afișări
Imaginea articolului Două poliţiste şi-au luat concediu 1 an pentru a călători. „Pandemia ne-a încurcat planurile şi am ajuns în Africa”

Două poliţiste şi-au luat concediu 1 an pentru a călători. „Pandemia ne-a încurcat planurile şi am ajuns în Africa”

Maira şi Mellisa sunt poliţiste, au 50 şi 37 de ani şi locuiesc în Toronto, Canada. Ele au avut curajul să-şi ia concediu 1 an pentru a călători, chiar dacă este pandemie.

Timp de 4 ani au economisit 20% din salariu, au strans peste 73.000 de euro şi au pornit la drum în septembrie. Însă călătoritul pe timp de pandemie este plin de surprize. Intenţionau să meragă în America de Sud, Tailanda, Cambogia şi Australia, dar totul a fost dat peste cap de pandemie şi au ajuns în alte locuri, printre care şi Aruba.

„Primele 2 luni am călătorit prin ţara noastră, până în Vancouver. Apoi am ajuns în Africa. Am pornit din Maroc, apoi Egipt. Apoi am zis, unde am putea merge? Tanzania. Şi aşa am ajuns aici”, a spus Maira Skuja.

E  important să te uiţi tot timpul pe site-urile Guvernului ţării în care călătoreşti, dar şi al celei prin care tranzitezi. La plecare din Aruba, cele două au stat în carantină 14 zile. Maira spune că totul este acum mai scump, iar călătoria lor ar putea fi scurtată din această cauză.

„Totul se schimbă în fiecare zi. Ori eşti pe o listă roşie sau verde şi poţi pleca. Majoritatea vizelor cer data plecării, eşti urmărit. Oare poţi călători aici? Ţara ta are voie? Au băgat şi aceste teste PCR. Cerute pentru unele ţări, pentru altele nu”, a completat aceasta.

Din Zanzibar, Mellisa şi Maira vor pleca în Kenya 20 de zile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici