Două trenuri s-au ciocnit în Cehia. Cel puţin trei persoane au decedat şi alte 40 sunt rănite

  • Două trenuri s-au ciocnit în apropierea oraşului ceh Pilsen, miercuri dimineaţă.
  • În urma accidentului, trei persoane au decedat, iar alte zeci sunt rănite.
841 afișări
Imaginea articolului Două trenuri s-au ciocnit în Cehia. Cel puţin trei persoane au decedat şi alte 40 sunt rănite

Două trenuri s-au ciocnit în Cehia. Cel puţin două persoane au decedat şi alte 40 sunt rănite

UPDATE 14:30: Bilanţul persoanelor decedate în urma ciocnirii celor două trenuri în Cehia a ajuns la 3. Ministrul Transporturilor ceh, Karel Havlicek, a dat vina pe eroarea umană pentru accident, potrivit DW.
 
UPDATE 11:18: Patru persoane rănite grav au fost luate cu elicopterul şi alte şapte au fost supuse unei intervenţii chirurgicale, în timp ce 31 au fost rănite uşor în accidentul din apropierea oraşului Domazlice din vestul Cehiei, a declarat serviciul regional de salvare, potrivit Reuters.
 
„Ex 351 a trecut printr-un semnal care indica Stop ... şi s-a ciocnit cu un tren de călători", a declarat ministrul Transporturilor Karel Havlicek pe Twitter, referindu-se la trenul expres care a plecat din München spre Praga.
 
Poliţia a raportat că elicopterele au ajuns la faţa locului pentru a ajuta persoanele rănite în accident. Serviciile de urgenţă împreună cu pompierii locali sunt, de asemenea, la faţa locului pentru a face faţă rănilor, potrivit DW.
Potrivit presei locale, trenurile s-au ciocnit între staţiile Domazlice şi Blizejov. S-a raportat că accidentul s-a produs miercuri dimineaţă. Ministrul Transporturilor, Karel Havlicek, se îndreaptă spre locul accidentului.
 

 

Ştire în curs de actualizare

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici