Două zile de izolare impuse în mare parte din regiunile din Turcia. Numărul morţilor a trecut de 1.000

Istanbul, Ankara şi alte oraşe mari din Turcia vor fi închise timp de două zile începând de vineri de la miezul nopţii pentru a combate răspândirea COVID-19, a anunţat Ministerul de Interne, întrucât numărul de morţi din cauza epidemiei de coronavirus a trecut de 1.000, potrivit Reuters.

566 afișări
Imaginea articolului Două zile de izolare impuse în mare parte din regiunile din Turcia. Numărul morţilor a trecut de 1.000

Două zile de izolare impuse în mare parte din regiunile din Turcia. Numărul morţilor a trecut de 1.000

Această măsură, care vizează 31 de provincii, se adresează persoanelor sub 20 de ani şi vârstnicilor cărora li s-a spus să rămână acasă.
 
Ankara a oprit, de asemenea, toate zborurile internaţionale, a restricţionat călătoriile interne, şcolile , baruri şi cafenele au fost închise şi a suspendat slujbele religioase. Dar oamenii încă vor lucra pentru a susţine activitatea economică.
 
Ministerul a declarat că noile restricţii vor rămâne în vigoare până la miezul nopţii de duminică.
 
Cazurile confirmate de COVID-19 au ajuns la 4.747 şi 98 de persoane au murit în ultimele 24 de ore, ceea ce a dus la numărul total de decese la 1.006, a declarat mai devreme ministrul Sănătăţii, Fahrettin Koca.
 
El a îndemnat oamenii să reziste tentaţiei de a-şi părăsi casele în weekend, chiar dacă vremea se va încălzi.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici