Douăzeci de indivizi trimişi în judecată în Franţa pentru comiterea atentatelor din 2015 de la Paris

Parchetul Naţional Antiterorist din Franţa a anunţat, vineri, trimiterea în judecată a 20 de persoane acuzate de implicare în atacurile teroriste comise la Paris pe 13 noiembrie 2015, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

95 afișări
Imaginea articolului Douăzeci de indivizi trimişi în judecată în Franţa pentru comiterea atentatelor din 2015 de la Paris

Douăzeci de indivizi acuzaţi de comiterea atentatelor de la Paris, trimişi în judecată în Franţa

Dintre cei douăzeci de suspecţi, paisprezece sunt în arest preventiv în Franţa şi în Belgia. Şase islamişti sunt daţi în urmărire.

Salah Abdeslam, singurul membru al grupului care a comis atentatele rămas în viaţă, este deţinut în Franţa de trei ani şi jumătate, fiind acuzat de crime, tentative de crime şi sechestrare de persoane în grup organizat şi în colaborare cu o organizaţie teroristă.

Atentatele comise pe 13 noiembrie 2015 la Paris, revendicate de reţeaua teroristă Stat Islamic, s-au soldat cu 130 de morţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici