Drone ce transportau droguri şi telefoane mobile spre o închisoare, interceptate de poliţia londoneză

Poliţia a confiscat, în Marea Britanie, două drone care transportau droguri şi telefoane mobile şi care se îndreptau spre o închisoare, relatează Daily Mail.

823 afișări
Imaginea articolului Drone ce transportau droguri şi telefoane mobile spre o închisoare, interceptate de poliţia londoneză

Drone ce transportau droguri şi telefoane mobile spre o închisoare, interceptate de poliţia londoneză (Imagine Octav Ganea / Mediafax Foto)

Dispozitivele au fost găsite de ofiţerii care investigau tentative de contrabandă la închisoarea Pentonville din burgul londonez Islington.

În timpul weekendului de 12-14 august, ofiţerii de poliţie au efectuat activităţi de patrulare în regiunea unde se află închisoarea ca parte a Operaţiunii Airbone.

În dimineaţa zilei de 13 august au văzut un bărbat care avea un comportament suspect în apropiere de închisoare. Văzând poliţia, acesta a fugit şi a scăpat din mână două pungi în care se aflau droguri din categoria B şi telefoane mobile.

În ziua următoare, ofiţerii au recuperat o dronă după ce au urmărit-o în timp ce zbura deasupra închisorii HMP Pentonville înainte de a se prăbuşi. Ei au fost apoi alertaţi cu privire la o altă dronă care era ghidată spre închisoare. Aceasta a fost oprită la mijlocul cursei şi s-a descoperit că transporta o mare cantitate de droguri şi două telefoane mobile.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici