Dublă EXPLOZIE în Irak: Cel puţin patru poliţişti ucişi şi 11 răniţi

Cel puţin patru poliţişti au fost ucişi şi 11 au fost răniţi în urma exploziei a două bombe de pe marginea drumului care au vizat convoaie de poliţie în atacuri separate din nordul Irakului duminică, au declarat surse de servicii şi surse medicale.

174 afișări
Imaginea articolului Dublă EXPLOZIE în Irak: Cel puţin patru poliţişti ucişi şi 11 răniţi

Dublă EXPLOZIE în Irak: Cel puţin patru poliţişti ucişi şi 11 răniţi

Doi poliţişti au murit şi opt au fost răniţi după ce o bombă a lovit un autobuz care transporta poliţiştii pe drumul spre muncă lângă oraşul Shirqat, a declarat colonelul de poliţie, Majeed Ghatran.

O altă bombă a lovit un al doilea grup de ofiţeri care se îndreptau spre locul primei explozii, omorând doi şi rănind trei dintre aceştia, a adăugat el.

Nicio organizaţie nu şi-a asumat răspunderea pentru bombardamente.

Militanţii organizaţiei Stat Islamic au efectuat atacuri în stil guerilla în zonă de la înfrângerea lor militară în Irak în decembrie 2017.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici