Dublu atentat în Siria: Cel puţin zece morţi şi 40 de răniţi

Cel puţin zece civili au fost ucişi şi patruzeci au fost răniţi, joi, într-un dublu atentat comis într-o localitate a provinciei siriene Homs, a informat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, citat de Le Figaro.

295 afișări
Imaginea articolului Dublu atentat în Siria: Cel puţin zece morţi şi 40 de răniţi

Dublu atentat în Siria: Cel puţin zece morţi şi 40 de răniţi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Televiziunea de stat siriană a anunţat că un atac sinucigaş şi un atentat cu maşină-capcană s-au soldat cu moartea şi rănirea mai multor persoane în piaţa Makhram Fawqani.

Situată între oraşul Homs şi oraşul antic Palmyra, Makhram Fawqani este locul de unde militanţii Stat Islamic au fost alungaţi pe data de 27 martie, după o perioadă de 10 luni, cât au ocupat oraşul.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici