După ce balticii şi polonezii i-au interzis pe ruşi, alte naţiuni europene le arată uşa supuşilor lui Putin

Interdicţia de intrare în spaţiul Schengen prin punctele de trecere a frontierei din Estonia, Letonia, Lituania şi Polonia pentru cetăţenii Federaţiei Ruse şi ai Republicii Belarus a intrat în vigoare astăzi, la miezul nopţii.

1919 afișări
Imaginea articolului După ce balticii şi polonezii i-au interzis pe ruşi, alte naţiuni europene le arată uşa supuşilor lui Putin

Ţările care, începând de astăzi, le-au interzis intrarea cetăţenilor ruşi

Ministerele de externe ale celor patru ţări au informat în legătură cu noile măsuri luate, adoptate individual de diferitele state, dar agreate în cursul discuţiilor purtate în ultimele săptămâni.

O limitare similară a fost introdusă de Republica Cehă, care nu va mai permite intrarea cetăţenilor din Rusia şi Belarus care deţin o viză Schengen obişnuită care sosesc pe aeroporturile ţării.

În schimb, Danemarca şi Ţările de Jos au decis să nu mai elibereze vize pe termen scurt pentru cetăţenii ruşi şi bieloruşi, fără a impune restricţii la intrarea celor care deţin o viză obişnuită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici