Efectele atacurilor aeriene. Ucrainenii implementează noi măsuri de securitate

Ucraina implementează măsuri de securitate suplimentare după atacul masiv de săptămâna aceasta, a anunţat ministrul ucrainean de Interne, potrivit CNN.

2893 afișări
Imaginea articolului Efectele atacurilor aeriene. Ucrainenii implementează noi măsuri de securitate

Efectele atacurilor aeriene. Ucrainenii implementează noi măsuri de securitate

Oficialii pun în aplicare măsuri suplimentare de securitate şi apărare în întreaga Ucraină pentru a proteja infrastructura critică şi zonele rezidenţiale de un alt atac rusesc la nivelul întregii ţări, a declarat sâmbătă ministrul ucrainean de Interne, Ihor Klymenko, la televiziunea naţională.

„Aş dori să vă reamintesc că, de la începutul invaziei pe scară largă, peste 40.500 de astfel de lovituri au fost efectuate pe teritoriul ţării noastre. Au fost distruse aproximativ 152.000 de clădiri rezidenţiale şi aproximativ 400.000 de instalaţii de infrastructură publică", a declarat Klymenko.

Ministrul ucrainean de Interne a mai spus că nu poate detalia măsurile de securitate suplimentare, dar a precizat că autorităţile încearcă să ajute locuitorii să se simtă în siguranţă, în special în oraşele în care au avut loc cele mai multe atacuri. Oficialii securizează centrele în care oamenii se pot adăposti, se pot încălzi şi îşi pot încărca dispozitivele şi efectuează „patrulări intensificate", a dezvăluit el.

Joi, Rusia a lansat un atac pe scară largă asupra Ucrainei folosind 95 de rachete, inclusiv şase rachete balistice Kinzhal care au capacitatea de a evita apărarea antiaeriană a Kievului, a anunţat armata ucraineană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici