Egiptean, ucis de mulţime înainte de a participa la reconstituirea crimelor de care era acuzat

Un egiptean a fost executat de o mulţime furioasă, în Liban, înainte de a participa la reconstituirea crimelor de care era acuzat, fiind suspectat de uciderea a patru membri ai unei familii, printre care doi copii.

19 afișări

Sute de locuitori ai Ketermaya, la 25 de kilometri de Beirut, au participat la uciderea lui Mohammad Moslem (38 de ani), fiind dus cu o maşină de poliţie la locul crimelor pentru a participa la reconstituirea acestora.

Bărbatul era suspectat de uciderea unui cuplu în vârstă şi a nepoatelor bătrânilor, în vârstă de şapte şi, respectiv, nouă ani. Victimele au fost găsite, înjunghiate mortal, miercuri, în locuinţa familiei.

Suspectul a fost bătut până la moarte de oamenii furioşi, după care a fost legat de un stâlp electric.

Poliţiştii care îl însoţeau nu au putut face nimic pentru salvarea sa.

Egipteanul era acuzat şi de violarea unei fete de 13 ani, în aceeaşi localitate, cu două luni în urmă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici