Elicopter prăbuşit în Nepal: Ministrul al Turismului şi alţi oficiali au murit

Şapte persoane, inclusiv ministrul nepalez al Turismului, Rabindra Adhikari, au decedat în urma prăbuşirii unui elicopter în Nepal, informează Autoritatea pentru Aviaţie Civilă de la Kathmandu, potrivit site-ului postului NDTV.

869 afișări
Imaginea articolului Elicopter prăbuşit în Nepal: Ministrul al Turismului şi alţi oficiali au murit

Elicopter prăbuşit în Nepal: Ministrul al Turismului şi alţi oficiali au murit

Elicopterul s-a prăbuşit în districtul Tehrathum din Nepal.

La bordul aparatului se mai aflau o serie de oficiali nepalezi, inclusiv un consilier personal al premierului de la Kathmandu şi un director adjunct al Autorităţii pentru Aviaţie Civilă.

Incidentele aviatice sunt relativ frecvente în Nepal în condiţiile reliefului accidentat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici