Elon Musk a anunţat că şi-a făcut patru teste în aceeaşi zi pentru a afla dacă a avut Covid . Ce rezultate a primit: ”Se întâmplă ceva extrem de bizar”

  • Elon Musk a anunţat că a efectuat patru teste antigene pentru a afla dacă a avut Covid-19
  • El a primit două rezultate pozitive şi două negative.
  • Musk: ”Se întâmplă ceva extrem de bizar.”
7314 afișări
Imaginea articolului Elon Musk a anunţat că şi-a făcut patru teste în aceeaşi zi pentru a afla dacă a avut Covid . Ce rezultate a primit: ”Se întâmplă ceva extrem de bizar”
Elon Musk, şeful Tesla, a anunţat joi târziu, că a efectuat patru teste antigene pentru a afla dacă a avut Covid-19 şi a primit două rezultate pozitive şi două negative, relatează Le Figaro.
 
Se întâmplă ceva extrem de bizar,” a scris el pe Twitter. ”Astăzi am fost testat pentru Covid de patru ori. Două teste au fost negative, iar două  pozitive. Aceeaşi maşină, acelaşi test, aceeaşi asistentă”, a adăugat el, precizând că erau teste antigene.
Această formă de testare are avantajul de a nu necesita analize de laborator şi de a da un rezultat în aproximativ în cincisprezece minute. Dar testele antigene sunt mai puţin precise decât aşa-numitele teste de diagnostic RT-PCR: primele identică proteinele virusului atunci când acestea din urmă îi detectează materialul genetic.
 
Musk explică pe contul său de Twitter că a simţit simptomele obişnuite ale unei răceali - frisoane uşoare, tuse şi febră uşoară. El intenţionează să facă teste RT-PCR la un alt laborator, ale cărui rezultate ar trebui să ajungă „în aproximativ 24 de ore.” Întrebat pe internet dacă acest lucru ar putea explica vârful cazurilor Covid-19 observate în prezent în Statele Unite, Musk a răspuns pur şi simplu: „dacă mi se întâmplă mie, trebuie să se întâmple şi altora”.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici