Video Emoţionant. Momentul în care o mamă şi fiica ei, infectate cu coronavirus, se reunesc în spital

  • Marta şi Maria, o mamă şi fiica ei din Madrid, au fost infectate cu noul coronavirus
  • Marta şi Maria au fost tratate în spitale diferite şi ţineau legătura doar prin apeluri video
  • După aproape o lună, medicii au decis că mama şi fiica se pot recupera în acelaşi salon
414 afișări

Uite o poveste emoţionantă despre legătura puternică dintre o mamă şi fiica ei. Marta şi Maria locuiesc în Madrid. Pe 16 martie au mers împreună la spital, pentru că aveau simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Au fost imediat internate la terapie intensivă, dar în spitale diferite. Au urmat momente grele pentru amândouă, însă când şi-au revenit, Marta şi Maria au reluat legătura. Din păcate, doar prin apeluri video. Dar au făcut tot posibilul să-şi dea una alteia putere.

„Nu plânge, nu plânge! Poţi să plângi pentru cineva care a murit, dar tu eşti în viaţă. Tu mai ai mult de trăit. Dumnezeu ţi-a dat o a doua şansă, aşa că trebuie să profiţi de asta la maximum. Nu mai ai scuze acum, trebuie să mergi înainte”, spune Marta.

Mesajul emoţionant al Martei pentru fiica ei i-a impresionat pe medici. Au decis că cele două pot fi tratate acum împreună, până îşi vor reveni complet. Aşa că Maria s-a alăturat mamei ei în spitalul din Madrid.

Acum Marta şi Maria se recuperează împreună în acelaşi salon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici