Englezii se întorc la viaţa de dinainte de pandemie, le promite premierul Boris Johnson

  • Englezii revin la birouri, a anunţat premierul britanic Boris Johnson.
  • El spune că toţi angajatorii îşi vor putea aduce înapoi personalul.
  • Marea Britanie a înregistrat peste 128.000 de decese provocate de coronavirus, cel mai mare număr din Europa de Vest.
274 afișări
Imaginea articolului Englezii se întorc la viaţa de dinainte de pandemie, le promite premierul Boris Johnson

Boris Johnson, la bere

Anglia se pregăteşte să relaxeze restricţiile impuse de pandemia Covid-19, iar pentru a relua activitatea la birou, nu va fi obligatorie prezentarea unui certificat COVID.

”Nu va mai fi necesar ca guvernul să instruiască oamenii să lucreze de acasă, astfel încât angajatorii vor putea începe să planifice o revenire sigură la locul de muncă. Nu va fi necesar niciun certificat COVID ca posibilă condiţie de intrare în niciun loc sau eveniment”, a declarat Boris Johnson, premierul britanic. 

Johnson a dezvăluit, de asemenea, care vor fi următoarele restricţii ridicate de autorităţi. În următoarele două săptămâni, Anglia va renunţa la purtarea măştii şi la distanţarea socială.

După data de 19 iulie, obligativitatea va fi suspendată, purtarea măştii urmând să depindă de decizia fiecărui individ în parte. 

Marea Britanie a înregistrat peste 128.000 de decese provocate de coronavirus, cel mai mare număr din Europa de Vest.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici