Epidemia de coronavirus a provocat cel mai mare experiment social din lume. Mulţumiţi de rezultate, chinezii vor să continue şi după ce situaţia va reveni la normal

Epidemia de coronavirus din China a declanşat şi un experiment social pe care nimeni nu l-a planificat.

7989 afișări
Imaginea articolului Epidemia de coronavirus a provocat cel mai mare experiment social din lume. Mulţumiţi de rezultate, chinezii vor să continue şi după ce situaţia va reveni la normal

Epidemia de coronavirus a provocat cel mai mare experiment social din lume. Mulţumiţi de rezultate, chinezii vor să continue şi după ce situaţia va reveni la normal

Din pricina numeroaselor cazuri de infecţie, dar şi pentru a preveni răspândirea rapidă a virusului, mai multe companii şi instituţii publice le-au permis şi chiar recomandat angajaţilor să lucreze de acasă.

Milioane de oameni stau închişi în case şi lucrează ”remote” în ceea ce poate reprezenta cel mai mare experiment social din lume, notează CNN. Conform sursei citate, companii uriaşe precum Tencent, Microsoft sau Alibaba au recomandat angajaţilor lor să lucreze de acasă în următoarele săptămâni.

Deşi oamenii au fost reticenţi atunci când autorităţile chineze au decis să ia această măsură de prevenţie, acum mulţi dintre ei au început să descopere avantajele muncii de acasă. Potrivit publicaţiei China Daily, mai mult de jumătate dintre angajaţii din Beijing vor să lucreze în continuare de acasă, în loc să revină la serviciu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici