Erdogan: Atentatul de la Diyarbakir arată faţa urâtă a terorismului

Atentatul comis joi după-amiază în oraşul Diyarbakir, situat în sud-estul Turciei, soldat cu cel puţin şapte morţi şi zeci de răniţi, arată "faţa urâtă a terorismului", afirmă preşedintele Recep Tayyip Erdogan, citat de site-ul agenţiei Reuters.

2531 afișări
Imaginea articolului Erdogan: Atentatul de la Diyarbakir arată faţa urâtă a terorismului

Erdogan: Atentatul de la Diyarbakir arată faţa urâtă a terorismului

"Acest atentat arată încă o dată faţa urâtă a terorismului. Determinarea serviciilor noastre de securitate va pune capăt terorismului", a declarat Recep Tayyip Erdogan la Washington, unde participă la Summitul privind Siguranţa Nucleară.

Cel puţin şapte poliţişti turci au fost ucişi, iar alte cel puţin 30 de persoane au fost rănite în atentatul comis joi după-amiază în oraşul turc Diyarbakir, atribuit de autorităţi organizaţiei separatiste Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK).

O explozie puternică a avut loc joi după-amiază în principala autogară din oraşul Diyarbakir, în sud-estul Turciei, la trecerea unui vehicul blindat aparţinând poliţiei.

Zeci de ambulanţe au fost trimise la autogară în urma exploziei care a avut loc joi după-amiază.

Atentatul nu a fost încă revendicat, dar Guvernul Turciei îl atribuie grupărilor afiliate organizaţiei separatiste Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK).

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici