Eurodeputaţii au discutat despre problema câinilor din România

Eurodeputaţii au discutat în cadrul unei şedinţe de luni despre problema câinilor din România, situaţia Transnistriei, cât şi despre politica europeană de combatere a traficului de droguri, relatează BBC News Online.

17 afișări
Imaginea articolului Eurodeputaţii au discutat despre problema câinilor din România

Eurodeputaţii au discutat despre problema câinilor din România (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Problema despăgubirii pasagerilor blocaţi pe fondul perturbării traficului aerian, din cauza norului de cenuşă vulcanică, a fost abordată de asemenea luni.

Europarlamentarul liberal irlandez, Pat the Cope Gallagher, a criticat companiile de asigurări care nu i-au sprijinit pe pasagerii aflaţi în impas, considerând fenomenul "un act al lui Dumnezeu".

În cadrul şedinţei, europarlamentarii au abordat de asemenea problema bunăstării câinilor din România, politica europeană de combatere a traficului de droguri şi despre republica separatistă Transnistria.

Europarlamentarul polonez Ryszard Czarnecki l-a criticat pe preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, pentru că nu a participat la funeraliile preşedintelui polonez Lech Kaczynski, amintind că lideri din alte ţări precum Georgia au fost prezenţi, în pofida perturbării traficului aerian.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici