EUROPA | ATENTAT la un târg de Crăciun, dejucat de poliţia austriacă

Un tânăr de 25 de ani, de origine bosniacă, a fost arestat la Graz, fiind suspectat că plănuia să comită un atac terorist în zona târgului de Crăciun din oraşul austriac, informează agenţia de ştiri Reuters.

6590 afișări
Imaginea articolului EUROPA | ATENTAT la un târg de Crăciun, dejucat de poliţia austriacă

EUROPA | ATENTAT la un târg de Crăciun, dejucat de poliţia austriacă

Suspectul a fost reţinut pe data de 1 decembrie, într-un adăpost de urgenţă, după ce mai multe persoane l-au observat urmărind înregistrări ale atacurilor teroriste de la Nisa şi Berlin, a declarat un purtător de cuvânt al autorităţilor.

Tânărul a vizitat moschei, însă nu este clar dacă a fost radicalizat sau dacă avea complici, a mai anunţat poliţia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici