Evadare în masă dintr-o închisoare din Papua Noua Guinee: 11 morţi şi alţi 17 răniţi. VIDEO

Unsprezece deţinuţi au murit şi alţi 17 au fost răniţi după ce poliţia a lansat focuri de armă în timpul unei evadări în masă dintr-o închisoare din Papua Noua Guinee, relatează agenţia de presă Reuters.

541 afișări
Imaginea articolului Evadare în masă dintr-o închisoare din Papua Noua Guinee: 11 morţi şi alţi 17 răniţi. VIDEO

Evadare în masă dintr-o închisoare din Papua Noua Guinee: 11 morţi şi alţi 17 răniţi (Imagine: ibtimes.com)

Peste 30 de prizonieri au atacat doi paznici de la închisoarea Buimo din oraşul Lae, situat la 320 de kilometri nord de capitala statului, Port Moresby, înainte de a evada, potrivit postului EMTV.

"S-a confirmat că 11 deţinuţi au fost împuşcaţi mortal şi 17 răniţi, care au fost şi prinşi", a declarat un responsabil al poliţiei Anthony Wagambie, citat de EMTV.

Nu se ştie exact câţi deţinuţi au fost implicaţi în acest plan de evadare.

În 2009, 73 de prizonieri au evadat din aceeaşi închisoare.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici