Video Explozia şi incendiul de amploare din New York, soldate cu 19 răniţi, efectul unor scurgeri de gaz. Două persoane sunt date dispărute - VIDEO

Explozia care a provocat prăbuşirea anexelor unor clădiri din New York şi s-a soldat cu rănirea a 19 persoane probabil a fost generată de o scurgere de gaz, informează Reuters.

389 afișări

Patru blocuri din zona East Village (Manhattan) au fost afectate de un incendiu, joi seară, iar anexele a trei clădiri s-au prăbuşit.

Primarul oraşului New York, Bill de Blasio, a declarat că, potrivit concluziilor preliminare, este vorba de o explozie generată de o scurgere de gaz.

Pompierii au anunţat că trei dintre cele patru clădiri afectate de explozie şi incendiu s-au prăbuşit parţial.

Nouăsprezece persoane au fost rănite, patru fiind în stare critică.

Două persoane, dispărute după incendiul de amploare din New York

Două persoane sunt date dispărute după explozia urmată de incendiu care a provocat prăbuşirea parţială a unor clădiri din oraşul american New York, anunţă pompierii, citaţi de CBS News.

Anterior, autorităţile anunţaseră că cinci persoane sunt dispărute, dar despre trei dintre ele s-a aflat că nu se aflau în clădirile afectate.

Echipele de intervenţie caută printre resturile clădirilor cadavrele celor două persoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici