EXPLOZIE în apropierea unui port din Arabia Saudită: Un petrolier iranian a fost lovit de două rachete saudite | FOTO

Petrolierul iranian, la bordul căruia a izbucnit un incendiu, a fost vizat de două rachete lansate din oraşul port Djedda, aflat în Arabia Saudită, a informat vineri presa iraniană, citată de site-ul agenţiei Reuters.

4313 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIE în apropierea unui port din Arabia Saudită: Un petrolier iranian a fost lovit de două rachete saudite | FOTO

Explozie la bordul unui petrolier iranian, în apropierea unui port din Arabia Saudită: „Este vorba despre un atac terorist"

UPDATE Petrolierul iranian incendiat a fost lovit de două rachete saudite -presă

Petrolierul, deţinut de Compania Naţională de Petrol din Iran, a suferit pagube mari, iar o parte din petrolul pe care îl avea la bord a ajuns în Marea Roşie.

"Experţii sunt de părere că este vorba despre un atac terorist", a informat o sursă, citată de presa iraniană.

Relaţiile între Iran şi Arabia Saudită au devenit mult mai tensionate în urma unor atacuri ce au vizat rafinării din Arabia Saudită. Riyadul consideră că Teheranul este responsabil, însă acesta a negat toate acuzaţiile.

Taguri:
arabia saudită,
iran,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici