Explozie în Pakistan, la o şcoală religioasă. Şapte oameni au murit

  • Şapte oameni au murit şi 50 au fost răniţi, în urma unei explozii care a avut loc într-o şcoală religioasă din Pakistan, oraşul Pashawar.
  • Oficialii spitalelor au raportat că vârstele celor răniţi sunt cuprinse între 20 şi 30 de ani.
  • Nici o grupare teroristă nu şi-a revendicat, încă, atacul.
601 afișări
Imaginea articolului Explozie în Pakistan, la o şcoală religioasă. Şapte oameni au murit

Explozie în Pakistan, la o şcoală religioasă. Şapte oameni au murit

Şapte oameni au murit şi 50 au fost răniţi, în urma unei explozii care a avut loc într-o şcoală religioasă din Pakistan, oraşul Pashawar.

Explozia a avut loc în jurul orei 08:30, ora locală. Un martor a declarat poliţiei că a văzut un bărbat cu o pungă de explozibil intrând în clădire, cu puţin timp înainte de explozie. Inspectorul general adjunct al poliţiei, Shafqat Malik, a declarat pentru ziarul pakistanez Express Tribune: ”estimăm că în atac s-au folosit aproximativ 5 kilograme de explozibil”.

Oficialii spitalelor au raportat că vârstele celor răniţi sunt cuprinse între 20 şi 30 de ani, dar o parte din victime sunt şi copii, de până în 13 ani.

Nici o grupare teroristă nu şi-a revendicat, încă, atacul. Poliţia a început investigaţiile.

Oraşul Pashawar, unde a avut loc explozia, este situat în apropierea graniţei cu Afganistan şi în ultimii ani a fost ţinta mai multor atacuri ale talibanilor. În urmă cu şase ani, mai mulţi bărbaţi înarmaţi au luat cu asalt o şcoală militară din Pashawar, în urma căruia au murit peste 150 de persoane, inclusiv copii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici