EXPLOZIE la un depozit de armament din Rusia: Cel puţin opt răniţi / Mii de persoane au fost evacuate | FOTO, VIDEO

Cel puţin opt persoane au fost rănite în urma unei explozii produse luni la un depozit de armament din Rusia, afirmă surse citate de agenţiile de presă RIA Novosti şi Tass.

1122 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIE la un depozit de armament din Rusia: Cel puţin opt răniţi / Mii de persoane au fost evacuate | FOTO, VIDEO

EXPLOZIE la un depozit de armament din Rusia: Cel puţin patru răniţi (Imagine: vk.com/ sputniknews.com)

Explozia s-a produs la un depozit de armament situat în apropierea oraşului Acinsk, în regiunea Krasnoiarsk, situată în centrul Rusiei. Deflagraţia a fost urmată de un incendiu puternic.

Conform serviciilor de intervenţie, în explozie au fost rănite opt persoane, inclusiv un copil.

Potrivit datelor preliminare, în depozit sunt zeci de mii de proiectile.

Pompierii depun eforturi pentru stingerea incendiului.

Din cauza incendiului şi a riscului producerii de noi explozii, 11.000 de persoane au fost evacuate din localităţile situate în apropierea depozitului de armament.

 

 

Taguri:
rusia,
explozie,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici