EXPLOZIE la un hotel de cinci stele din Londra, soldată cu 14 răniţi

Paisprezece angajaţi ai unui hotel de cinci stele din Londra au fost răniţi şi aproximativ 500 de clienţi au fost evacuaţi în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unei explozii de gaz produse în subsolul clădirii.

735 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIE la un hotel de cinci stele din Londra, soldată cu 14 răniţi

EXPLOZIE la un hotel de cinci stele din Londra, soldată cu 14 răniţi

Aproximativ 80 de pompieri au fost chemaţi la Churchill Hyatt Regency situat în Portman Square, în centrul capitalei britanice, după explozia care a avut loc cu puţin înainte de miezul nopţii, potrivit pompierilor.

Echipe specializate s-au deplasat la faţa locului pentru a inspecta imobilul, al cărui subsol a fost "puternic avariat", potrivit pompierilor, în eforturile de a evita orice risc de prăbuşire.

Serviciile de ambulanţă au anunţat că sunt 14 răniţi, dintre care cinci au necesitat spitalizare, dar starea lor nu generează îngrijorare.

Un purtător de cuvânt al hotelului a declarat că niciun client nu a fost rănit şi că toţi au fost mutaţi în alte clădiri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici