Explozie puternică într-un restaurant din Malaga, Spania. Cel puţin 90 de persoane sunt rănite - FOTO/ VIDEO

Cel puţin 90 de persoane au fost ranite, dintre care patru se află în stare gravă, în urma unei explozii care s-a produs sâmbătă seara în restaurantul La Bohemia din oraşul spaniol Velez - Malaga potrivit BBC.

21017 afișări
Imaginea articolului Explozie puternică într-un restaurant din Malaga, Spania. Cel puţin 90 de persoane sunt rănite - FOTO/ VIDEO

Explozie puternică într-un restaurant din Malaga, Spania. Cel puţin 77 de persoane sunt rănite - FOTO

UPDATE 15:00 Cel puţin 90 de persoane au fost rănite sâmbătă seară în Spania, în urma unei explozii cauzate probabil de o scurgere de gaz în cafeneaua La Bohemia din oraşul spaniol Velez Malaga, relatează El Mundo. Opt dintre acestea sunt încă internate.

Potrivit primarului Antonio Moreno Ferrer, cauza deflagraţiei ar fi o scurgere de gaze.

Explozia a avut loc în apropierea unui festival, potrivit BBC.

Cel puţin 77 de persoane au fost rănite, dintre care 57, au fost internate în Spitalul regional Axarquia, iar patru se află în stare gravă. Cu toate acestea, viaţa nu le este pusă în pericol.

Alte două persoane au fost mutate într-un spital din Malaga

Potrivit BBC, apelul de urgenţă 112 a fost folosit de peste 20 de persoane în jurul orei 19.00, în urma exploziei din centrul oraşului, la scurt timp fiinf activat dispozitivul de urgenţă. La faţa locului au fost trimise echipe ale forţelor de ordine şi echipaje medicale.

Sursă foto: laopiniondemalaga.es

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici