Explozie puternică la un liceu din centrul Suediei

O explozie puternică a avut loc marţi după-amiază la un liceu din oraşul suedez Karlstad, dar, potrivit informaţiilor preliminare, nu există victime, informează presa locală.

5759 afișări
Imaginea articolului Explozie puternică la un liceu din centrul Suediei

Explozie puternică la un liceu din centrul Suediei

Deflagraţia a avut loc în jurul orei 15.00 (16.00, ora României) la Liceul Tingvallag din oraşul Karlstad, în centrul Suediei, informează ediţia suedeză a publicaţiei The Local.

Poliţia a confirmat incidentul, iar acoperişul instituţiei de învăţământ este avariat.

"A avut loc o explozie masivă, iar geamurile şi zidurile clădirii se mişcau", a declarat Christine Holmberg, directorul liceului, citat de publicaţia Aftonbladet.

Zeci de echipaje de poliţie, pompieri şi ambulanţe s-au deplasat la locul deflagraţiei. Nu există informaţii privind eventuale victime, dar, potrivit unor surse, toţi elevii sunt în siguranţă.

"Încercăm să ne facem o impresie asupra a ceea ce s-a întâmplat", a declarat Stefan Wickberg, purtătorul de cuvânt al Poliţiei locale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici