Explozii în staţii de metrou din Bruxelles, în ceea ce par a fi atacuri teroriste coordonate - FOTO, VIDEO

Cel puţin 15 persoane au murit în explozia de la staţia de metrou Maalbeek din Bruxelles, marţi dimineaţă, după ce un atentat sinucigaş a avut loc pe aeroportul Zaventem, aducând bilanţul total la 28 de morţi, relatează postul belgian RTBF, citând compania de transport STIB din Bruxelles.

6262 afișări
Imaginea articolului Explozii în staţii de metrou din Bruxelles, în ceea ce par a fi atacuri teroriste coordonate - FOTO, VIDEO

Explozii în staţii de metrou din Bruxelles, în ceea ce par a fi atacuri teroriste coordonate - VIDEO

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de securitate, o explozie a avut loc în staţia de metrou Maalbeek din Bruxelles, foarte aproape de sediul Comisiei Europene.Cel puţin zece răniţi se află în stare critică, potrivit respectivei surse.

Serviciul de pompieri din Bruxelles anunţa, anterior, că cel puţin zece persoane au murit în explozia de la staţia de metrou Maalbeek şi alte zeci au fost rănite, relata postul belgian VRT.

Explozia de la Maalbeek a avut loc într-un vagon de metrou.

Exploziile de la staţiile de metrou Schuman şi Kunst/Wet din apropiere de instituţiile europene nu au fost confirmate de autorităţile belgiene.

Toate linii de metrou au fost închise. La fel şi aeroportul Zaventem, unde a avut loc un atentat sinucigaş, soldat cu 13 morţi şi 35 de morţi, bilanţ confirmat de Parchetul belgian.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici