Facebook a anunţat ce a cauzat problemele tehnice majore de miercuri seara

Facebook a anunţat că problemele tehnice cu care s-a confruntat reţeaua de socializare şi aplicaţiile sale - Instagram, Facebook Messenger şi WhatsApp - au fost cauzate de o "modificare a configuraţiei de server", informează The Associated Press.

2135 afișări
Imaginea articolului Facebook a anunţat ce a cauzat problemele tehnice majore de miercuri seara

Facebook a anunţat că problemele tehnice au fost cauzate de o "modificare a configuraţiei de server"

"Ieri (miercuri, n.red.), ca urmare a unei modificări a configuraţiei de server, mulţi oameni au avut probleme la accesarea aplicaţiilor şi a serviciilor noastre. Acum am rezolvat problemele şi sistemele noastre îşi revin. Ne pare foarte rău pentru inconveniente şi apreciem răbdarea tuturor", se afirmă într-un mesaj postat pe pagina de Twitter a companiei Facebook Inc.

 

 

Compania nu a oferit alte detalii despre cauza problemelor tehnice, dar anterior a comunicat că problemele tehnice cu care se confruntă reţeaua de socializare nu sunt cauzate de un atac cibernetic de tip DDos (blocarea distribuită a serviciului/distributed denial of service), un mod prin care hackerii întrerup funcţionarea unui site.

Numeroşi utilizatori ai acestor servicii online au semnalat miercuri după-amiază probleme privind conectarea în Marea Britanie, în numeroase alte state membre ale Uniunii Europene, dar şi în Statele Unite, Brazilia, Peru, Columbia şi Mexic.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici