Fauci: Următoarele săptămâni sunt critice în gestionarea crizei coronavirus

  • Anthony Fauci, şeful bolilor infecţioase din Institutul American de Sănătate, crede că următoarele săptămâni sunt critice
  • Acesta pledează pentru ami multe teste şi purtarea măştilor
2702 afișări
Imaginea articolului Fauci: Următoarele săptămâni sunt critice în gestionarea crizei coronavirus

Fauci: Următoarele săptămâni sunt critice în gestionarea crizei coronavirus

Următoarele săptămâni sunt esenţiale pentru a reduce un efect grav al coronavirus, a declarat marţi doctorul Anthony Fauci Congresului - într-un discurs  pentru ca oamenii să evite aglomeraţia şi să poarte măşti.

Pledoaria a fost făcută cu doar câteva ore înainte ca preşedintele Donald Trump să renunţe la mască la o întâlnire cu susţinătorii.

Fauci şi alţi oficiali de top din domeniul sănătăţii, de asemenea, au spus că nu li s-a cerut să încetinească testarea virusului, spre deosebire de afirmaţia lui Trump de weekendul trecut că a ordonat să fie efectuate mai puţine teste, deoarece descopereau prea multe infecţii. Trump a spus marţi mai devreme că nu glumeşte când a făcut această remarcă.

!Vom face mai multe testări”, a spus Fauci, şeful bolilor infecţioase la Institutele Naţionale de Sănătate,.

Fauci le-a spus parlamentarilor că înţelege dorinţa de a reveni la normal, deoarece SUA încep să apară din luni de ordine de şedere la domiciliu şi închideri de afaceri. Dar acesta trebuie „să fie un proces treptat cu pas”, a spus el.

„Plan A, nu mergeţi într-o mulţime. Planificaţi B, dacă o faceţi, asiguraţi-vă că purtaţi o mască ”, a spus Fauci.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici