Femeia care a furat laptopul lui Nancy Pelosi a fost arestată. Informaţiile urmau să ajungă la serviciul de informaţii rus

  • FBI a obţinut un mandat de arestare pe numele lui Riley Williams.
  • Femeia de 22 de ani e bănuită că i-a furat laptopul preşedintelui Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi
  • Informaţiile urmau să ajungă la serviciul de informaţii rus
2304 afișări
Imaginea articolului Femeia care a furat laptopul lui Nancy Pelosi a fost arestată. Informaţiile urmau să ajungă la serviciul de informaţii rus

Riley June Williams, o tânără de 22 de ani din Pennsylvania, este anchetată de FBI. Femeia e acuzată că a furat un laptop din biroul preşedintelui Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, în timpul asediului Capitoliului din 6 ianuarie.

Ulterior, ar fi încercat să vândă dispozitivul serviciilor secrete ruseşti, însă fără succes. 

Tânără nu a putut fi contactată. Şi-a dezactivat numărul de telefon şi conturile de pe reţelele sociale.

În schimb, mama ei a confirmat faptul că tânăra şi-a făcut un bagaj şi a plecat. 

„Este plecată. Şi-a făcu un bagaj şi a plecat”, a spus Wendy Williams, mama lui Riley Williams. „Nu este un lider. De fapt, o altă femeie este în spatele acţiunilor ei. Cred că a fost ceva de genul: ne lasă pe dinafară, hai să intrăm”, adaugă ea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici