Fetiţa de 6 ani a lui George Floyd nu ştie cum a murit tatăl ei: ”Tata a schimbat lumea”. VIDEO emoţionant

  • George Floyd, bărbatul de culoare, care a murit în custodia poliţie din Minneapolis, a lăsat în urmă o fetiţă de 6 ani
  • O înregistrare emoţionantă o arată pe fiica lui George Floyd, pe umerii unui fost star NBA, spunând: ”Tata a schimbat lumea!”
  • Familia lui George Floyd a îndemnat la proteste paşnice şi a cerut dreptate
781 afișări
Imaginea articolului Fetiţa de 6 ani a lui George Floyd nu ştie cum a murit tatăl ei: ”Tata a schimbat lumea”. VIDEO emoţionant

Fetiţa de 6 ani a lui George Floyd nu ştie cum a murit tatăl ei: ”Tata a schimbat lumea”. VIDEO emoţionant

Mama ei, Roxie Washington, a povestit în cadrul eimsiunii Good Morning America că, pentru a o proteja, i-au spus fetiţei că George a murit pentru că nu putea respira. ”Mi-e dor de el. Se juca cu mine” a spus copilul la una dintre cele mai urmărite emisiuni din SUA.
 
O înregistrare emoţionantă a devenit virală printre americani. Gianna este pe umerii unui fost star NBA, Stephen Jackson, prieten cu George Floyd şi repetă:  ”Tata a schimbat lumea!”
 
Familia lui George Floyd i-a încurajat pe americani să protesteze paşnic faţă de brutalitatea poliţiei şi a cerut să se facă dreptate în acesc caz.
 
Raportul final al autopsiei lui George Floyd arată că acesta a murit în urma unui stop cardiopulmonar şi nu indică clar dacă decesul a fost provocat de gestul poliţistului care i-a ţinut genunchiul pe gât timp de opt minute.
 
Autopsia indică, de asemenea, că Floyd a fost testat recent pozitiv pentru Covid-19, dar nu există niciun indiciu că acesta a fost un factor în moartea sa.
 
O autopsie independentă comandată de familia lui Floyd a arătat, însă, că Floyd a murit de „asfixiere din cauza presiunii susţinute”.
 
Procurorul general din Minnesota, Keith Ellison, l-a acuzat pe Derek Chauvin, în vârstă de 44 de ani, de omor de gradul doi, cu intenţie, pe lângă cel de gradul trei, prin neglijenţă, de care l-a acuzat săptămâna trecută. Ceilalţi trei poliţişti care au participat la imobilizarea lui Floyd vor fi acuzaţi şi ei complicitate la crimă de gradul doi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"My Daddy Changed The World!!!" When You Remember #GeorgeFloyd Make Sure You Remember This Beautiful Soul That He Left Behind 💔😔😥 #BLM #Blacklivesmatter 🎥Captured by @skrptz

A post shared by Skrptz (@skrptz) on

Jun 2, 2020 at 5:30pm PDT
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici