Fetiţa unei românce din Franţa a murit spânzurată cu corzile unui leagăn

Fetiţa unei românce stabilite de mulţi ani în Franţa, care se juca într-o grădină din Alzen, în sud-vestul ţării, s-a spânzurat cu corzile unui leagăn şi a murit sufocată, luni după-amiază, relatează La Depeche, în ediţia electronică.

442 afișări

În momentul dramei, mama se afla în apropiere, încercând să rezolve probleme administrative cu ajutorul unei vecine. Pompierii din Foix, apoi un elicopter al serviciului de urgenţă, au fost chemaţi să ajute micuţa victimă, dar eforturile au fost în zadar.

"Este înspăimântător", mărturisea luni seara primarul comunei, Andre Rouch. "Echipele de ajutor au făcut tot ce au putut, au avut un moment de speranţă, dar drama s-a produs. De acum, toate gândurile noastre se îndreaptă către mama acestei fetiţe nefericite. Vom încerca să o spijinim cât de bine ştim şi să punem în aplicare o formă de solidaritate", a declarat el.

Mama şi cei trei copii s-au instalat în sat în cursul verii, într-o locuinţă oferită de municipalitate. De origine română, mama a ajuns în Franţa în urmă cu mulţi ani. Ea este cercetător şi a urmat studii superioare la Paris, susţine primarul din Alzen.

"O familie impresionantă şi o mamă foarte grijulie cu copiii săi", a declarat un vecin foarte afectat de dramă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici