Fiica cea mică a lui Strauss-Kahn, martor-cheie în dosarul tatălui ei

Fiica cea mică a lui Dominique Strauss-Kahn, Camille, ar fi fost audiată luni de justiţia americană, înainte ca tatăl ei să fie trimis la închisoare, au declarat mai mulţi martori oculari, citaţi de Le Figaro, în ediţia electronică de vineri.

5379 afișări
Imaginea articolului Fiica cea mică a lui Strauss-Kahn, martor-cheie în dosarul tatălui ei

Fiica cea mică a lui Strauss-Kahn, martor-cheie în dosarul tatălui ei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Doctorand la prestigioasa universitate Columbia, Camille Strauss-Kahn, în vârstă de 26 de ani, fiica cea mică a fostului director al FMI este în centrul acestui caz, ea fiind prima care s-a întâlnit cu tatăl său după ce acesta a plecat de la hotelul Sofitel.

Mărturia este evident primordială pentru apărare: atât pentru a corobora declaraţiile ei cu cele ale tatălui său în legătură cu programul lui, cât şi pentru a descrie comportamentul acestuia în timpul întâlnirii lor.

În ziua respectivă, tatăl şi fiica, probabil însoţiţi şi de o a treia persoană, au avut o întâlnire în jurul orei 12.54 într-un restaurant din apropiere. Când vine în Franţa sau în Europa, Dominique Strauss-Kahn obişnuieşte să treacă prin Manhattan pentru a-şi vedea fiica.

Fiica lui Brigitte Guillemette, cea de-a doua soţie a lui Dominique Strauss-Kahn, Camille este căsătorită şi s-a instalat de un an la New York. Până acum câteva zile, viaţa sa era liniştită. În ultimele zile, ea şi-a închis contul de Twitter, iar pagina ei de pe site-ul universităţii Columbia nu mai este accesibilă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici