Filiale ale partidului de extremă-stânga Syriza, incendiate de anarhişti la Atena

Militanţi anarhişti au incendiat trei filiale din Atena ale formaţiunii de extremă-stânga Syriza, aflată la putere în Grecia, informează site-ul publicaţiei Kathimerini.

329 afișări
Imaginea articolului Filiale ale partidului de extremă-stânga Syriza, incendiate de anarhişti la Atena

Filiale ale partidului de extremă-stânga Syriza, incendiate de anarhişti la Atena

Incidentele au avut loc în cursul nopţii de duminică spre luni în cartierele ateniene Glyfada, Nea Ionia şi Kypseli.

Trei dispozitive incendiare au fost detonate la filiale locale ale partidului de extremă-stânga Syriza, condus de premierul Alexis Tsipras.

Incendiile nu s-au soldat cu victime şi nu au fost revendicate, dar poartă mărcile grupurilor anarhiste.

Un incident separat a avut loc luni în zona Maroussi, situată în nodul Atenei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici