Fiul lui Steve Jobs, pe urmele tatălui său. Filmarea care arată cât de inteligent este şi ce planuri de viitor are Reed Jobs - VIDEO

Reed Jobs, fiul cofondatorului Apple Steve Jobs, a demonstrat că merge pe urmele tatălui său. Filmarea care dovedeşte acest lucru...

9264 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Steve Jobs, pe urmele tatălui său. Filmarea care arată cât de inteligent este şi ce planuri de viitor are Reed Jobs - VIDEO

Fiul lui Steve Jobs, pe urmele tatălui său. Filmarea care arată cât de inteligent este şi ce planuri de viitor are Reed Jobs

Deşi cofondatorul Apple Steve Jobs nu vorbea despre familia sa, dând impresia că îşi neglijează viaţa personală în favoarea carierei, fiul acestuia, Reed, a demonstrat că merge pe urmele tatălui său atunci când şi-a depăşit colegii în cadrul unui concurs, scrie dailymail.co.uk.

Reed Jobs a apărut la "Quiz Kids", o emisiune pentru elevi de liceu la care este permis accesul publicului. Filmarea a fost realizată anul trecut, când Reed era elev în ultimul an de liceu.

Pentru a rămâne în anonimat, fiul lui Steve Jobs s-a recomandat ca Reed Powell, folosind numele mamei sale dinaintea căsătoriei.

Reed a atras atenţia prin impresionantele sale cunoştinţe generale şi a dovedit că boala tatăui său l-a afectat, spunând că îşi doreşte să găsească noi gene pentru tratarea cancerului de colon.

Conform biografului lui Steve Jobs, părinţii lui Reed au asistat din public la emisiunea la care fiul lor a participat, iar Steve Jobs a fost uşor de recunoscut printre spectatori datorită ţinutei sale cu bluză neagră.

Reed Jobs are în prezent 20 de ani şi este student la Universitatea Stanford.

Steve Jobs, cofondator al companiei Apple, a murit pe 5 octombrie 2011, la vârsta de 56 de ani, în urma unui cancer pancreatic.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici