Fiul mijlociu al lui Donald Trump, Eric, şi soţia sa vor deveni PĂRINŢI pentru prima oară în septembrie

Eric Trump, fiul mijlociu al preşedintelui SUA Donald Trump, a declarat luni că soţia sa Lara este însărcinată cu primul copil, un băieţel, şi că acesta se va naşte în luna septembrie, informează Associated Press.

1175 afișări
Imaginea articolului Fiul mijlociu al lui Donald Trump, Eric, şi soţia sa vor deveni PĂRINŢI pentru prima oară în septembrie

Fiul mijlociu al lui Donad Trump, Eric, şi soţia sa vor deveni părinţi în septembrie

"Adăugăm un băieţel echipei Trump (#TeamTrump)", a scris Trump pe Twitter. "A fost un an uimitor. Suntem binecuvântaţi!"

Eric Trump şi soţia sa, Lara, fostă Yunaska, s-au căsătorit în noiembrie 2014 la hotelul Mar-a-Lago, proprietatea familiei Trump, din Palm Beach, Florida, după şase luni de relaţie. Lara are 33 de ani, potrivit revistei People.

Băieţelul va fi cel de-al nouălea nepot al preşedintelui Trump şi va veni pe lume în septembrie.

Cuplul a declarat pentru revista People că încă sunt în căutarea unui nume pentru băieţel. “Ne place numele Charlie, dar ne-am numit deja câinele în acest fel, aşa că a căzut”, a spus Eric Trump.

Eric Trump este cel de-al treilea copil al lui Donald Trump şi al primei sale soţii, fostul model ceho-american Ivana Trump.

Locuitor al oraşului New York, Eric este administrator al Trump Organization, alături de fratele său, Donald Trump Jr.

Preşedintele SUA l-a felicitat pe fiul său şi pe nora sa la aflarea veştii: "Felicitări, Eric & Lara. Sunt foarte mânduri şi fericit pentru voi doi!," a scris Trump pe Twitter.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici