Florin Cristinel Stan, candidat la alegerile locale din Italia, nu ia în calcul înfrângerea

  • Consultant în dezvoltare personală, Florin aspiră la un loc în consiliul Primăriei din Venaria Reale (Torino)
  • Dacă va fi ales, va face proiecte de colaborare teritorială cu România
  • Tot mai mulţi români sunt interesaţi de politica locală din oraşele de reşedinţă
612 afișări
Imaginea articolului Florin Cristinel Stan, candidat la alegerile locale din Italia, nu ia în calcul înfrângerea

Florin Cristinel Stan, candidat la alegerile locale din Italia, nu ia în calcul înfrângerea

Alegerile locale din Italia se vor desfăşura în 20 şi 21 septembrie, în peste o mie de oraşe. Cu toate că Autoritatea Electorală Permanentă nu a comunicat încă statistica finală a românilor candidaţi, în fiecare an aceştia sunt de ordinul sutelor.

Florin Cristinel Stan este la primul contact cu politica, el fiind specializat în proiecte sociale cu copiii şi adolescenţii. Florin crede că experienţa lui de lifecoach îi poate ajuta pe colegii din partidul Moderati. La cererea colegilor italieni, i-ar plăcea să dezvolte proiecte teritoriale cu alte oraşe din România. Chiar dacă partidele propun şi candidaţi de alte naţionalităţi ca să adune voturi de la emigranţi, sunt şi italieni, ca Marzia Galiani, care spun că pentru ei nu contează de unde vine politicianul.

Florin Cristinel Stan, Candidat la Consiliul primăriei din Venaria Reale, Torino: Îmi doresc din toată inima să creez acea pozitivitate şi speranţă de la vârstele cele mai mici şi până la cele mai mari. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici