Flota rusă a Mării Negre obiectează faţă de verificările desfăşurate de autorităţile ucrainene

Comandanţi ai Flotei ruse a Mării Negre au obiectat faţă de verificarea vehiculelor lor militare de către poliţia rutieră ucraineană, relatează serviciul ucrainean al Radio Free Europe/Radio Liberty în pagina electronică.

64 afișări
Imaginea articolului Flota rusă a Mării Negre obiectează faţă de verificările desfăşurate de autorităţile ucrainene

Flota rusă a Mării Negre obiectează faţă de verificările desfăşurate de autorităţile ucrainene (Imagine: Mediafax Foto)

După ce două convoaie care transportau rachete au trecut neverificate în vară prin Sevastopol, autorităţile ucrainene au început să verifice documentaţia convoaielor navale ruse.

Potrivit acordurilor ruso-ucrainene, autorităţile de la Kiev trebuie anunţate cu privire la fiecare manevră a Flotei ruse a Mării Negre, care trebuie să prezinte inclusiv documentele care autorizează aceste manevre.

Potrivit unor surse militare, ruşii au transportat din nou echipamente fără a avea autorizaţiile necesare din partea autorităţilor ucrainene.

Recent, flota rusă a construit o tabără de corturi între două sate în apropiere de Sevastopol, unde sunt transportate în timpul nopţii echipamente militare, potrivit autorităţilor ucrainene.

Flota rusă a Mării Negre ar fi mutat astfel 12 dintre dispozitivele sale cu rachetă în noua tabără.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici