Focuri de armă în centrul Barcelonei. Mai multe persoane au fost rănite

Mai multe persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă, după ce doi indivizi au deschis focul în centrul Barcelonei, într-o zonă turistică, informează site-ul cotidianului El Pais.

1665 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă în centrul Barcelonei. Mai multe persoane au fost rănite

Focuri de armă în centrul Barcelonei. Mai multe persoane au fost rănite (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Incidentul armat a avut loc marţi după-amiază în faţa unui hotel situat pe strada Pintor Fortuny, în apropierea bulevardului Rambla, o zonă turistică aglomerată din centrul Barcelonei.

Doi indivizi au deschis focul, rănind cel puţin trei persoane, una fiind în stare critică.

Cei doi atacatori s-au refugiat temporar în Hotelul Silken, unde au avut loc schimburi de focuri cu forţele de ordine.

Potrivit ziarului La Vanguardia, unul dintre atacatori a murit în schimbul de focuri cu poliţia. Celălalt este dat în urmărire.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici